Jaa Jukola7:aa myös kavereille

Pohdintaan tässä Jukolassa syksyä odotellessa, että olisiko järkeä ajaa läpi Tempo-hanke? Kertokaahan kokemuksia! Kannattaako tuohon leikkiin lähteä, vai onko fiksumpaa laittaa vastaavat resurssit suoraan omaan myyntiin? Hanke liittyisi meidän omaan Koho-tuotteeseen; sen viemiseen kv-markkinoille.

Kriittinen pohdinta: hanke maksaa meille lopulta 16 600€, tukea tulisi päälle 50 000€. Mitä jos unohdamme Tekesin ja käytämme tuon oman rahan suoraan omiin myyntiponnisteluihin? Eikös sillä jo jonkun lentolipun osta ja palkkaakin voi maksella?

Jos tehdään tuo hanke, niin pitäisi löytää sopiva henkilö tai putiikki tekemään alla luonnostellun työpaketin hommaa. (Huom. bullshit-bingo varoitus, teksti sisältää finglish business jargonia.)

Tämä työpaketti voitaisiin teettää joko palkkatyösuhteessa tai ostaa konsulttihommana.

Ilmianna sopiva tyyppi! Työmäärä (htkk) 2-4 kk. Lienee selvää että rahaa on vähän, kovapalkkaiset älkööt vaivautuko. 🙂 Tässä voisi olla mahdollisuus myös liittyä osakkaaksi Jukolaan.

Työpaketti 3 – Roadmap maailmalle

Luomme kansainvälisen kasvusuunnitelman. Luomme “Born to global” strategian ja roadmapin, jolla Kohosta ja Jukola7:sta tulee oman alueensa globaali tunnistettava brändi. Luomme vision ja prosessin, jolla tavoite toteutuu. Luomme kasvupolun, jossa yhdistyy business case ja t&k panostukset. Luomme kansainvälistä kauppaa.

Työpaketissa:

Luomme strategisen roadmapin, jolla pääsemme Jukola7 Koho-liiketoimintavisioon