Mekaniikkasuunnittelu

Jukola7 tarjoaa korkeatasoista mekaniikkasuunnittelua.

Tavoitteemme on toimivan kokonaisuuden lisäksi kokonaisosien määrän vähentäminen. Tällä tavalla älykäs rakenne vähentää kustannuksia muun muassa osien valmistuksessa ja kokoonpanossa automaation lisääntymisen vuoksi ja samalla ihmisten tekemät virheet vähenevät. Myös rakenteista tulee kestävämpiä ja kevyempiä. Kutsumme tätä Jukola7 Delta30 -malliksi.

Käytössämme on Jukola7-metodi, jossa yhdistämme ketterästi muotoilun, luonnostelun, mekaniikkasuunnittelun ja lujuuslaskennan. Täten toimimattomat ja epäkäytännölliset ideat torpataan jo suunnitteluprosessin alkuvaiheessa. Samalla säästyy rahaa ja aikaa.

Alustavan idean tai jo valmiin konseptin luonnostelemme ja hahmottelemme perinteisen kuvallisten menetelmien avulla. Kun idea on saatu ensin paperille, mukaan tulevat tietokoneet ja 3D-mallinnus. Käytämme pääasiassa Solidworks 3D CAD-ohjelmistoa, mikä mahdollistaa mallinnuksen, lujuustarkastelun ja eri vaihtoehtojen nopean iteroinnin Asiakkaan kanssa. Käytämme myös muita 3D-mallinnusohjelmistoja, joilla saamme aikaan lähes valokuvamaiset renderöinnit malleista ja tuotekuvista.

Teemme ja hankimme prototyypit ja mockup-mallit sekä autamme tuotteiden hankinnassa ja valmistuttamisessa.  Tarvittaessa tuotteistamme ja luomme myyntipakkaukset.

Soita +358405638631 tai ota yhteyttä, me autamme Sinua toteuttamaan ideasi.

Lataa Jukola7-esitteet pdf muodossa, tallenna mitä haluat koneellesi.

Anna yhteystietosi, niin lähetämme latauslinkin sähköpostiisi. Samalla liityt sähköpostituslistallemme ja saat tietää ensimmäisten joukossa miten J7 etenee!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!