Minä keksin yhden uuden idean päivässä. Nämä ovat usein liikeideoita, tässä liike tarkoittaa siis liiketoimintaa eli businesta. Kyllä, aivan oikein, työläisen riistoa karkealla tavalla! Samalla tuhoutuu ympäristö.

Ideat on kuvattu tässä kevyesti, ideallahan ei ole mitään arvoa, toteutuksella voisi olla jotain arvoa. Todennäköisempää on kuitenkin se, että menettää itse vain kaikki rahansa, rikkoo perheensä ja oman mielenterveytensä siinä samalla.

Tärkeää on siis se, että ei missään nimessä lähde toteuttamaan mitään näistä ideoista! Syitä on tässä linkissä.

Joskus käy kuitenkin niin, että jokin idea onkin syytä toteuttaa. Tämä on poikkeustilanne, ja silloin idea pitää ajaa melkoisen ruuvin läpi ensin, ennen kuin sitä alkaa toteuttaa. Silloinkin on silti parempi vielä meditoida tunti kaksi joka aamu ja pyrkiä suostuttelemaan itsensä takaisin konsernin tai valtionviran suojiin ja rauhoittaa mielensä.

Jos kuitenkin epäonnistut…

… mielesi rauhoittamisessa ja idea menee läpi alkuvaiheen murskaamisesta, voi ideaa alkaa toteuttamaan kevyesti testaamalla. Idea on hävitä mahdollisimman vähän rahaa ja silti testata ideaa jollakin tavalla.

Jos näet jossakin ideassa mahdollisuuksia ja haluat liittyä tiimiin osakkaana ja yrittäjänä, ota rohkeasti yhteyttä! Minkä tahansa idean toteuttamiseen tarvitaan kuitenkin 3-5 hengen tiimi ja ulkopuolista rahoitusta.


Jaa Jukola7:aa myös kavereille